Ιούλ 05

7th Data Privacy and Protection Conference 2022

7th Data Privacy & Protection Conference: “Shaping the Course of Data Privacy in the Digital Era”

Το Online και Interactive 7th Data Privacy and Protection Conference 2022 έρχεται ανανεωμένο και πιο επίκαιρο από ποτέ, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ.

Με τη συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων και διεθνών εισηγητών οι οποίοι διαμορφώνουν τις εξελίξεις στον τομέα της ιδιωτικότητας σε εγχώριο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, το 7th Data Privacy & Protection Conference της BOUSSIAS θα σκιαγραφήσει το τοπίο της προστασίας προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας, όπως αυτό διαμορφώνεται στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Στο Συνέδριο θα αναλυθούν, μεταξύ άλλων, η εξέλιξη της εφαρμογής του GDPR και οι μηχανισμοί επιβολής του Κανονισμού, το μέλλον των διασυνοριακών διαβιβάσεων, η προστασία προσωπικών δεδομένων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και του platform economy, ο ρόλος του DPO και του privacy professional και η ασφάλεια των δεδομένων.

Μεταξύ των ομιλητών οι Dr. Ann Cavoukian Ph.D., LL.D. (Hon.), M.S.M., Executive Director, Global Privacy & Security by Design Centre, Thomas Boué Director General, Policy – EMEA, BSA | The Software Alliance, Carlo Rossi Chauvenet Partner at CRCLEX, Adjunct Professor at Università Bocconi, Chair of IOT and Privacy Center, Gianluigi Marino Partner, Osborne Clarke, Adriana Mara Europe Strategy Advisor in the International Data Transfers team at the UK Department for Digital, Culture, Media, and Sport, Giulia Zappaterra Senior Lawyer, Intellectual Property & Technology, DLA Piper, Σάντυ Τσακιρίδη Ανώτερη Νοµική Σύµβουλος στο νοµικό τµήµα για την Προστασία Προσωπικών Δεδοµένων του Οµίλου της HSBC, Σπύρος Τάσσης Δικηγόρος LL.M (TMT & Privacy), Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Ιδιωτικότητας, Νικήτας Κλαδάκης Netbull General Manager, Γρηγόρης Λαζαράκος δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων στη Βουλή των Ελλήνων, Γρηγόρης Τσόλιας Δικηγόρος, Μέλος Αρχής Προστασίας Δεδομένων, Laura Liguori Partner, Portolano Cavallo, Alisa Vekeman Member of the International Data Flows and Protection Unit, European Commission, Νικόλας Κανελλόπουλος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου για το Δίκαιο Προστασίας της Ιδιωτικότητας, των Προσωπικών Δεδομένων και την Τεχνολογία

X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων
    Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

    Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ
    X

      Το όνομά σας *
      Το επίθετό σας *
      Email *
      Τηλέφωνο επικοινωνίας
      To μήνυμά σας

      Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

      Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

      X

        Στοιχεία εταιρίας
        Επωνυμία επιχείρησης*
        Tαχ. δ/νση διοίκησης
        Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
        Έτος ίδρυσης
        Αριθμός εργαζομένων

        Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

        Αρμόδιος επικοινωνίας
        Oνοματεπώνυμο*
        Email
        Τηλ