Οκτ 05

4th Diversity in Business Conference 2022

To 4ο Συνέδριο Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις (4th Diversity in Business Conference 2022), διοργανώνεται στις 5 Οκτωβρίου 2022, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το Συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις Ελληνικές επιχειρήσεις, που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019. Η Ελλάδα έγινε η 23η χώρα που υπεγράφη η Χάρτα, στο πλαίσιο του Εναρκτήριου Συνεδρίου για τη Διαφορετικότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις, στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 9 Μάϊου. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Το 4ο Συνέδριο για τη Διαφορετικότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις, έρχεται ως η επόμενη ημέρα για την ανάδειξη των θεμάτων της διαφορετικότητας, της αποδοχής, της ένταξης και των ίσων ευκαιριών στις επιχειρήσεις. Είμαστε, πλέον, έτοιμοι να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε πολιτικές που αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο. Θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι εταιρειών και προσωπικότητες με αποδεδειγμένη δράση για το D&I παρουσιάζουν σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις, μοιράζονται insights και θέτουν τις βάσεις της νέας εποχής μέσα από ενδιαφέροντα fireside chats.

Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας υλοποιείται από το ΚΕΑΝ -Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων. Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα, περισσότερες από 250 εταιρίες και φορείς, με περισσότερους από 80,000 εργαζομένους, έχουν υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας, ενσωματώνοντας στην καθημερινή τους λειτουργιά πρακτικές αποδοτικής ένταξης διαφορετικών εργαζομένων. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το Ιδρυτικό Μέλος Όμιλο ΟΤΕ, τον ΑΒ Βασιλόπουλο, τη Eurolife FFH, την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Teleperformance Greece, Pfizer, Deloitte, Accenture, Schneider Electric, EY, ERGO Ασφαλιστική, Coca Cola 3E, My Market, Hemmersbach, Bayer, Generation Y κ.α. Παράλληλα, τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές εταιρίες υποστηρίζουν η Περιφέρεια Αττικής, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο ΣΕΒ, η ΚΕΔΕ, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, ο Δήμος Αθηναίων κ.α.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ