Οκτ 12

2η Διεθνής Έκθεση «FETEC – Βιομηχανικός Εξοπλισμός» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, 12-15 Οκτωβρίου 2007

Υπό την αιγίδα του ΣΕΒ διοργανώνεται η 2η Διεθνής Έκθεση «FETEC – Βιομηχανικός Εξοπλισμός», από την εταιρία «Τεχνοεκδοτική», στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Στην «FETEC – Βιομηχανικός Εξοπλισμός», θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τα νέα προϊόντα τους αντιπρόσωποι, εισαγωγείς και κατασκευαστές παντός είδους μηχανημάτων και εξαρτημάτων βιομηχανικού εξοπλισμού, όπως συστήματα αυτοματισμού (μηχανισμοί κίνησης, ελέγχου, συσκευασίας, μεταφοράς), δικτύων, ασφαλείας εγκαταστάσεων και προσωπικού, μηχανημάτων κατεργασίας και συγκόλλησης μετάλλων, μετάδοσης κίνησης, μεταφοράς, μετατροπής μάζας και ενέργειας κ.ά. Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης και κατασκευαστές συσκευών, οργάνων, εξαρτημάτων, τεχνικού λογισμικού, εργαλείων, επιχειρήσεις βιομηχανικής υπεργολαβίας, μελετών καθώς και φορείς του χώρου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ένα τετραήμερο εκδηλώσεων, με πολλαπλό ενδιαφέρον για τους επισκέπτες μηχανικούς και τεχνικούς όλων των κλάδων της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των δημοσίων Οργανισμών και των τεχνικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα:

 • Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο Φόρουμ Συντήρησης με τίτλο «Συντήρηση – Σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις», το οποίο οργανώνεται από την «Ατλαντίς Βιομηχανικές Εφαρμογές», με χορηγό επικοινωνίας την «Τεχνοεκδοτική», και η θεματολογία του οποίου περιλαμβάνει τους εξής τομείς: Οργάνωση Τμημάτων Συντήρησης, TPM  (Total Productive Maintenance), αυτοματισμοί, ηλεκτρολογικό υλικό, εξοικονόμηση ενέργειας, λίπανση, έδρανα κύλισης, γεννήτριες, πεπιεσμένος αέρας, διάγνωση βλαβών, CMMS (Πληροφοριακά Συστήματα Συντήρησης) κ.ά.
 • Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου η «Τεχνοεκδοτική» προγραμματίζει ημερίδα με θέμα «Καινοτομίες και τεχνολογίες αιχμής στο βιομηχανικό εξοπλισμό». Συντονιστής και εκ των ομιλητών θα είναι ο ελληνικής καταγωγής καθηγητής Πανεπιστημίου στη Γερμανία Prof. Nikolaus D. Mexis, ο οποίος είναι και Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάνατζμεντ της Συντήρησης (European Maintenance Management Academy). Θα ηγείται ομάδας ανώτατων τεχνικών στελεχών μεγάλων γερμανικών βιομηχανιών, οι οποίοι θα μεταφέρουν τεχνογνωσία και εμπειρία τους στο ελληνικό κοινό. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι επίσης, ο αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, κ. Ευάγγελος Παπαδόπουλος («Τεχνολογίες Επενεργητών και Έλεγχου στη Μηχανοτρονική») και ο επίκουρος καθηγητής της ίδιας Σχολής κ. Γιώργος Βοσνιάκος («Καινοτομία στα συστήματα κατεργασιών»).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης στην διεύθυνση www.fetec.gr ή να επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210- 6800470.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ