Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Κένυας

Οι ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών εμπορικών σχέσεων Ελλάδας – Κένυας ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης που είχαν ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Κένυας κ. Ababu Namwamba, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Τέρενς-Νικόλαου Κουίκ, σήμερα (Πέμπτη, 25 Απριλίου), στα γραφεία του ΣΕΒ.

Η συνάντηση αποτέλεσε συνέχεια της πρόσφατης επιχειρηματικής αποστολής στο Ναϊρόμπι που διοργάνωσε ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με τον ΣΕΒΕ και το Ελληνοαφρικανικό Επιμελητήριο, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών. Στην αποστολή συμμετείχαν ελληνικές επιχειρήσεις από τους κλάδους των κατασκευών, της ενέργειας, των τροφίμων, των δομικών υλικών και των υπηρεσιών, που είχαν την ευκαιρία να κάνουν Β2Β συναντήσεις με κενυάτικες δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και με συλλογικούς φορείς της επιχειρηματικότητας.

Η αγορά της Αφρικής αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τα επόμενα χρόνια. Σε λίγα χρόνια, το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού θα κατοικεί στην Αφρική, ενώ το εργατικό δυναμικό της θα αυξηθεί, από 705 εκατομμύρια το 2018 σε περίπου 1 δις το 2030. Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα, περίπου το 50% του πληθυσμού της ηπείρου θα έχει αστικοποιηθεί.

Ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και στο πλαίσιο της υποστήριξης των Ελλήνων εξαγωγέων, θα συνεχίσει τη διοργάνωση δράσεων με στόχο την επιχειρηματική διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων στην Αφρική.

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ