Συμβουλευτικές υπηρεσίες για μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, 19/9/2018

19 Σεπτεμβρίου 2018 | Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις
Θεματικές: ΜμΕ
Ο ΣΕΒ, συνεχίζοντας την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την ανάπτυξη και μεγέθυνση των ΜμΕ, διευρύνει τη συνεργασία του με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD). Τα μέλη του ΣΕΒ έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη νέα υπηρεσία υποστήριξης των ΜμΕ μέσω της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών «Advice for Small Businesses» από την EBRD .

Το Advice for Small Businesses είναι ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τις ΜμΕ που επιθυμούν να βελτιώσουν τις παραγωγικές τους δυνατότητες στο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Τουλάχιστον 80 μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας θα έχουν την ευκαιρία συμμετοχής σε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες της EBRD αξιοποιώντας το τοπικό και διεθνές δίκτυο συμβούλων και εμπειρογνωμόνων της τράπεζας. Η πρωτοβουλία εφαρμόζεται ήδη διεθνώς με μεγάλη επιτυχία για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Στον πυρήνα της συνεργασίας ΣΕΒ – EBRD βρίσκεται η στήριξη των ΜμΕ στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας και πρακτικών λύσεων σε θέματα όπως: πωλήσεις, ανάπτυξη προτύπων ποιότητας, εξαγωγές, εσωτερική οργάνωση, βελτίωση διαδικασιών, προώθηση προϊόντων και μάρκετινγκ, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία, χρηματοοικονομική διαχείριση, αποδοτικότητα παραγωγής, κλπ.
Με εμπειρία σε πάνω από 30 χώρες, το Advice for Small Businesses συμβάλει αποτελεσματικά στην αύξηση του κύκλου εργασιών, στη βελτίωση της παραγωγικότητας, στην αύξηση των θέσεων εργασίας, ενώ πολλές ΜμΕ εξασφαλίζουν και εξωτερική χρηματοδότηση. Το συνημμένο ενημερωτικό φυλλάδιο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει μέσα από εξειδικευμένα εργαστήρια που θα διοργανωθούν σύντομα σε συνεργασία ΣΕΒ και EBRD.

Οι μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, μέλη του ΣΕΒ, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα εδώ.  Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι η Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Τομέα Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ (E. industrial@sev.org.gr, T. 211 5006 128 – υπόψη κ. Γιάννου Μητσού).
X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ