Ο ΣΕΒ σε συνεργασία με το Megaron Plus διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα ”Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κλιματικές Αλλαγές” με επίσημο προσκεκλημένο τον Sir Nicholas Stern, 26/11/2008, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

O ΣΕΒ, ως ο κατεξοχήν θεσμικός εκπρόσωπος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στη χώρα μας, αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην αναγκαία προσπάθεια ευαισθητοποίησης της επιχειρηματικής κοινότητας, των εμπλεκομένων φορέων και της ευρύτερης κοινωνίας στα κρίσιμα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει πρωτοβουλίες ενημέρωσης για τα θέματα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, όπως είναι οι Κλιματικές Αλλαγές. Ειδικότερα ο ΣΕΒ σε συνεργασία με το πρόγραμμα Megaron Plus του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών διοργανώνει εκδήλωση με επίσημο ομιλητή τον Sir Nicholas Stern και θέμα:«Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κλιματικές Αλλαγές» την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 18.00΄, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο Sir Nicholas Stern θεωρείται κορυφαία προσωπικότητα σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης. Εκτός από την πλούσια ακαδημαϊκή του καριέρα, έχει διατελέσει στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και Σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου. Τον Ιούλιο του 2005 του ανατέθηκε η μελέτη για τις επιπτώσεις της κλιματικής μεταβολής στην οικονομία. Το Stern Review  δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 30 Οκτωβρίου του 2006 και έγινε πρώτη είδηση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Της ομιλίας θα ακολουθήσει  πάνελ συζήτησης με τον ομιλητή και με εκπροσώπους της  επιχειρηματικής, ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και μη κυβερνητικών οργανώσεων, ενώ προβλέπεται να δοθεί η δυνατότητα και στο κοινό να απευθυνθεί στον ομιλητή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr@sev.org.gr  ή στο τηλέφωνο 211 5006 145

X

  Στοιχεία εταιρίας
  Επωνυμία επιχείρησης*
  Tαχ. δ/νση διοίκησης
  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
  Έτος ίδρυσης
  Αριθμός εργαζομένων
  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας
  Oνοματεπώνυμο*
  Email
  Τηλ
  X

   Το όνομά σας *
   Το επίθετό σας *
   Email *
   Τηλέφωνο επικοινωνίας
   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας
    Επωνυμία επιχείρησης*
    Tαχ. δ/νση διοίκησης
    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*
    Έτος ίδρυσης
    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας
    Oνοματεπώνυμο*
    Email
    Τηλ