Η Ετήσια Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ, 24/5/2007

Πραγματοποιείται την Πέμπτη 24 Μαΐου 2007, με  την παρουσία  του  Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, στην απογευματινή ανοικτή Συνεδρίαση, η Ετήσια Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Ετήσια Συνέλευση του ΣΕΒ έχει, όπως πάντα δύο μέρη: την πρωïνή κλειστή Συνεδρίαση, στην οποία παρίστανται μόνο τα μέλη του Συνδέσμου και την απογευματινή ανοικτή Συνεδρίαση.

Στην απογευματινή ανοικτή Συνεδρίαση, η οποία φέτος θα λάβει πανηγυρικό χαρακτήρα με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων της ίδρυσης του Συνδέσμου,  θα απευθύνει Χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ενώ ομιλητές θα είναι ο  Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και ο  Πρόεδρος του ΣΕΒ  κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Το πρώτο μέρος της πρωϊνής  κλειστής Συνεδρίασης της Συνέλευσης θα απασχολήσουν, ο απολογισμός και η έγκριση πεπραγμένων για το 2006, καθώς και η έγκριση του προϋπολογισμού για το 2007. Κατά τη διάρκεια της πρωϊνής Συνεδρίασης, τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν να εγκρίνουν πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για την τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού του ΣΕΒ. Όπως, σημειώνει, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος: «Η μετεξέλιξη του Καταστατικού μας είναι ένα μεγάλο βήμα στην πορεία ανάδειξης του ΣΕΒ σε έναν εποικοδομητικό, προοδευτικό και ενεργό πολίτη μιας κοινωνίας που δεν φοβάται την αλλαγή, που συναισθάνεται τις προκλήσεις και βαδίζει μπροστά  με δράσεις και με αποτέλεσμα».

Στο δεύτερο μέρος της πρωϊνής Συνεδρίασης, θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου.

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ