Επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι της Σερβίας, 27-29/5/2024

Ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και η Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερβίας και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βελιγράδι, διοργανώνουν Επιχειρηματική αποστολή στο Βελιγράδι της Σερβίας, από την Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 έως την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024. Η Αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν κυρίως οι εξής κλάδοι: Ενέργεια-ΑΠΕ, Κατασκευές-Δομικά Υλικά, Τρόφιμα-Ποτά, Φάρμακα-Καλλυντικά και Περιβαλλοντικές Υπηρεσίες.

Η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων που δεν ανήκουν στους εν λόγω κλάδους θα εξεταστεί μεμονωμένα. Το Επιχειρηματικό Forum θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο, την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και σερβικές επιχειρήσεις.

Για τη διευκόλυνσή σας, σας παραθέτουμε τον οδηγό Επιχειρείν στην Σερβία 2023

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας παρακάτω τη σχετική δήλωση, έως τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και στέλνοντας επιπλέον σύντομο προφίλ και λογότυπο της εταιρείας σας στα αγγλικά. Στην αποστολή θα συμμετέχουν έως 20 ελληνικές εταιρείες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΑ (Τίνα Ρέτζεκα: Τ. 210 338 2342, Ε. tretzeka@acci.gr), τον ΣΕΒ (Ντίνα Αθανασίου: Τ. 211 500 6104, Ε. ir@sev.org.gr) και την EG (Νατάσα Λαδοπούλου, Τ: 210 33 55 746, Ε: a.ladopoulou@eg.gov.gr).

Περισσότερες πληροφορίες

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ