Επιχειρηματική αποστολή στo Ισραήλ, 5-7/12/2023

Ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒΕ και η Enterprise Greece, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ισραηλινών Εμπορικών Επιμελητηρίων (FICC) και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Ισραήλ, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, από την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. Η Αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν συγκεκριμένα οι εξής κλάδοι: Τρόφιμα–Ποτά, Φάρμακα–Καλλυντικά, Κατασκευές–Δομικά Υλικά.

Το Επιχειρηματικό Forum θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, όπου θα διεξαχθούν οι  διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και ισραηλινές επιχειρήσεις.

Για τη διευκόλυνσή σας, σας παραθέτουμε τον  Επιχειρηματικό Οδηγό του Γραφείου ΟΕΥ για την αγορά του Ισραήλ και την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου ΟΕΥ Τελ Αβίβ για την ισραηλινή οικονομία του 2022.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας παρακάτω τη σχετική δήλωση, έως την Tετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 και στέλνοντας επιπλέον σύντομο προφίλ και λογότυπο της εταιρείας σας στα αγγλικά. Στην Αποστολή θα συμμετέχουν έως 15 ελληνικές εταιρείες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (Ντίνα Αθανασίου: Τ. 211 5006104, Ε. ir@sev.org.gr), το ΕΒΕΑ (Φωτεινή Λαμπροπούλου: Τ. 210 3382252, Ε. flampropoulou@acci.gr), την Enterprise Greece (Βίκυ Λώλου, Τ. 210 3355726, Ε. v.lolou@eg.gov.gr) και τον ΣΕΒΕ (Νατάσα Γιαλόγλου, Τ: 2310 535333, Ε: ny@seve.gr).

Περισσότερες πληροφορίες

X

  Στοιχεία εταιρίας

  Επωνυμία επιχείρησης*

  Tαχ. δ/νση διοίκησης

  Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

  Έτος ίδρυσης

  Αριθμός εργαζομένων

  Κέρδη τριών (3) τελευταίων ετών (προ φόρων)

  Σύνολο ενεργητικού τελευταίου έτους

  Αρμόδιος επικοινωνίας

  Oνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλ

  X

   Το όνομά σας *

   Το επίθετό σας *

   Email *

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   To μήνυμά σας

   Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.
   Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .

   X

    Στοιχεία εταιρίας

    Επωνυμία επιχείρησης*

    Tαχ. δ/νση διοίκησης

    Κλάδος οικονομικής δραστηριότητας*

    Έτος ίδρυσης

    Αριθμός εργαζομένων

    Κύκλος εργασιών τελευταίου έτους

    Αρμόδιος επικοινωνίας

    Oνοματεπώνυμο*

    Email

    Τηλ