Ανακοίνωση για τον θάνατο του Said Khoury, 19/10/2014

21 Οκτωβρίου 2014 | Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις
Θεματικές:

Ο ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων εκφράζει τη θλίψη του  για το θάνατο του Said Khoury, Ιδρυτή και Προέδρου της Consolidated Contractors Company (CCC).

Ο Said Khoury, εμβληματική επιχειρηματική προσωπικότητα με πολυσχιδή δράση, δημιούργησε έναν κολοσσιαίο κατασκευαστικό όμιλο με παγκόσμια εμβέλεια και έντονη παρουσία κυρίως σε όλες τις Αραβικές χώρες,, υλοποιώντας έργα μεγάλης κλίμακας και σημαντικής οικονομικής και κοινωνικής αξίας. Έχοντας επιλέξει συνειδητά την Ελλάδα ως διοικητική έδρα του Ομίλου, υπήρξε ένθερμος και ειλικρινής φιλέλληνας, με έμπρακτη συμβολή στην καλλιέργεια των ελληνο-αραβικών σχέσεων σε όλους τους τομείς και προσέφερε ανιδιοτελώς αμέριστη αρωγή και οικονομική ενίσχυση. Πίστευε στην περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων της Ελλάδας με τον Αραβικό κόσμο και στήριζε πάντα όλες τις διεθνείς πρωτοβουλίες και δράσεις του ΣΕΒ.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων κ. Θανάσης Λαβίδας και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθηκαν στην κηδεία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/10/14, στη Βηρυτό μεταφέροντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Μόλις υποβάλετε το ερώτημά σας, ένα μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή το συντομότερο δυνατό.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο ιδιωτικό σας απόρρητο. Μάθετε πώς φροντίζουμε τα δεδομένα σας στην πολιτική απορρήτου μας .